Количката е празна.

Газов пистолет Zoraki 925 Auto

Описание

Картечен пистолет Zoraki 925

Калибър: 9 мм.
Дебелина: 35 мм.
Дължина: 202 мм.
Тегло: 820 g
Капацитет - 16+1/ 25+1 патрона
 

Цена: 220.00лв.
Брой: